mina sötingar..

••••••

Affemys! ♥


Katten också!

Här sitter Teo & jag och delar på en sallad... Han äter verkligen av SALLADEN coolt! :D


KLAAAR!


mjölkskak mums..

....smaka!?

Balkong häng... (igår)


VIAffe & jag på balkongen...  Jag tog mer en filt ut att sitta på, Affe gömmer sig i den p.g.a värmen eller nåt? Mysigt har han det iaf. :D :D :D

!!!


Tycks!??!?!!??!


&

Skabb skabb!! .....Okej, kanske inte, men jag är inte speciellt fin idag, jag kör på trashy idag.


........


JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÖTT!

PromenixSöting Teo då! <3ZZzzZZzzzzZzzzzZZzzzzz............Jag idag...

The Boat That Rocked!

Har ni sett The Boat That Rocked? ... Om inte, då har ni verkligen missat något!!!
Troligtvis det bästa jag sett på länge

I 60-talets England gjorde myndigheterna allt för att stoppa den nya, sedelösa rockmusiken. Men utanför landets kust flöt piratradiostation Radio Rock omkring och sände ut tonerna som massorna ville höra...
 


¤¤¤Jag är så sjukt trött.

Nyfiken..

.

Kul läsning...

Jag kollade runt lite och hittade en intressant blogg om det "okända" spöken, ufon, nessie osv.
Gillade bloggen starkt ialla fall. SÅ är ni också intresserade av sådana saker så om jag så rekomenderar jag er att besöka bloggen. HÄR!


Red... Orange... GO!! :D

Yes i am bored sorry!

Vad ska jag annars göra? Jag älskar att skriva även om det inte behöver handla om någonting. Förstår ni hur skönt det är att bara låta findrarna gå av sig själva och få orden att flöda. Hur skönt som helst! Jag kollar lite gammla bilder så länge för att få tiden att gå.. jag har redan nördat på BDB & FB men det finns inget att göra. Nu har jag ju inte mamma att puffa på längre. )= Jag överlever. Fan vad jag saknar looken på bilden!


Random s*it!

(Gingerhead!!!)


Men har lärt mig att rött hår är snyggt men tyvärr måste färgas rätt ofta för att det ska hålla sig snyggt. Och jag som redan dödat mitt hår mer eller mindre kanske borde låta det vara. :S Även om det är svårt ibland... det kändes som jag hade en period då jag var riktigt beroende av att färga håret om in 2 ggr i månaden så iaf en gång i månaden.. Och gärna variera färgerna lite.. Men rött, svart och mörkbrunt <---(som jag har nu) är dom jag ska hålla mig till. Jag fattar inte att jag har varit blond flera ggr alltså! KOLLA!!


Blond junkie!?Vad tänkte jag med egentligen? Det kanske hade blivit okej om jag gått till en frissa som kunde gjort lite olika nyanser så det sett lite mer naturligt ut. Men dum som jag är har jag alltid färgat själv av ren snålhet eller nåt. Liksom? Jag betalar hellre 200kr på att färga håret själv än 900kr eller vad det nu kostar nu för tiden att gå till en riktig frissa. Men tycker det är på tok för mkt pengar alltså!How i look now!

Jag trivs rätt bra i hur jag serut nu och att jag färgar mitt eget hår fortfarande, jag lider inte speciellt av det. Dessutom färgar jag inte varje månad eller äns varannan månad längre. Det är inte ofta iaf, så känner mig lite duktig. :)  Ska nog fortsätta på min bruna look ett tag, det är det som är mest naturligt på mig. Det där är väl nästan min riktiga färg kan jag gissa? Jag är inte säker har inte haft min riktiga färg sen jag gick i 4:an på mellanstadiet och det är ett bra tag sen med tanke på att jag är 21 bast nu! :D

(Kom på i efterhand att jag valt bilder som ett stoppljus utan att tänka på det) Coolt!
....nästan iaf... har ju inte grönt hår då! :D

W.T.D?


What to do?Curves

Jag testade att leka lite med kurvor i photoshop nyss. Skojsigt värre!
Tycks då!? :*
sprattelkatt

Katter som sover är rätt konstiga ibland....
Kolla kissens min i ansiktet också! :D


BD

Nya skor, tack för dom!


igen...

Gjorde om min plopp i nästan, har nog gjort den själv minst 10ggr iaf efter att den har råkat ploppa ut på natten eller vid läkarbesök osv.. Saknade den och nu sitter den på plats igen. Smärta, men det är värt det!

Och till sist vill jag bara tillägga...

im f*cking beautiful...... Hell yeah!!!!


RSS 2.0