Fredagsunderhållning...


only when im bored..


Aja..Zzzzzzzzombi

Favorit i repris ggr×10!!!  Jag trodde att ja skulle ramla av cykeln i morse på vägen hem, fick anstränga mig jätte hårt för att fatta att jag cyklade på riktigt och inte drömde! Men så likt för bannat när man väl kommit hem så får man inte somnaom, för katterna går och skriker när jag kommer hem..

 

Nu ska ja fixa lite varmkakao.. Mumsi på det!


from the old days

Jag kom på att jag har pappas gamla analoga kamera hemma, jag tog hem den för att fixa iordning och testa att leka loss lite med. Kanske kan bli en sommarprojekt?

 


the Aff
Onsdag

God morgon? Jag vaknade upp lite lätt panikslagen, jag hörde en dörr i trappuppgången slås igen. VAD ÄR KLOCKAN!? Igår skickade dom ut lappar om att det skulle komma några och sätta in sparstrålsamlare i alla kranar och arbetet skulle börja i morgon och det kunde bli när som helst mellan kl 07.00 - 16.00.  Och var man inte hemma så skulle dom gå in med en huvudnyckel. Så jag vaknade iaf kollade på klockan.. fan 6.40! Nu är jag iaf vaken... Tänk om jag hade sovit så tungt att jag inte hör att det kommer någon och knackar på? Och så ligger jag där naken helt utslagen.. NEJ TACK! Så roligt ska vi inte ha. Men ja kom ju upp tidigt iaf.. duktigt duktigt!


Affe myser i mitt knä, han har inget val när inte husse finnsTeo är också nyvaken :)

Men nu då? Massa elak hög musik för att va elak mot nya grannen? (det är lockande..men nje)
Musik får det bli iaf.. Och te kanske? Nä, inte te.. Får försöka vakna ordentligt så får vi se vad det blir sen. Kör massa musik sålänge. Och fotar lite mer kanske... :)


Ut ut ut!

Nu blir det en cykeltur. Bay bay! ♥


teo liten ♥..Här har ni världens gosigaste katt! Jag önskar jag kunde filma och visa nån gång hur mammig han är! ♥


bored

Juhopp... Lekte i camen och ps.. Vad gör man annars när man väntar på att klocklan ska gå? Katterna sover och jag är mer eller mindre redan iordninggjord.. Coolt!


Precis...

 Svensk sommar!


Bye bye hair!

Hey. Syrran har klippt mig idag, det blev rätt mkt hår som åkte av som ni kanske ser? Skulle kunna göra en helt ny peruk av allt hår. Det kanske inte syns så mycket att hon klippt, men det är för hon klipptupp en massa och det känns verkligen, jag hade liksom tunnt hår innan men nu känns det nästan som jag inte har något hår alls! Läskigt men de blev bra. :) Jag har lättare att ha en snygg snelugg nu och puffa upp det på ett annat vis än innan. Det ser dock inte lika fluffigt ut som det gjorde innan jag klippte men de får jag väl vänja mig.. Jag som älskar fluff! Tack Mandis!!

 

Vad ska ni göra i kväll annars då? Jag ska kolla på Strul som visar på kanal 4 ikväll kl 20.00 sen blir det väl att lägga sig eller något och hoppas på bra väder i morgon. Men det blir väl tråkigt regn hel veckan! Usch. :( Nä, nu ska ja kela med kissarna och sen se om jag hittar nåt att äta. Cya later Aligator!!


Mina tröttisar :)
När jag är borta...

....sitter katterna vid datorn tydligen!!


HAHAHA! KOLLA TRUMMISEN


....


Dagens vill ha!

+ Dom högklackade träskorna ja la upp för ett tag sen..
det skulle va hett!!


Åren flyr..

Jag hittade en dikt jag skrev för 2 år sedan och publicerade på en "dikt/poem-sida"...
Jag måste ha varit väldigt deppig den perioden. Jag ville beskriva hur jag kännde mig själv då fast låtsas att det inte var jag riktigt. Jag måste erkänna att jag blev riktigt berörd nu när jag hittade den igen.

 

Vad tycks? Den är så sann på något vis.. tycker jag iaf, jag lär inte vara ensam om att man kan känna sig som det där pappersarket ibland. Inte som förr då, men man kan känna sig lite ihopväcklad och bortglömd..


ugly in the morning...

Uppe med tuppen typ..

 


RSS 2.0