:)

En kelig och trött Teo. Mys!


Snapp snapp!

Det rök några cm av mitt hår för en stund sedan.. Mitt trollhår hade så slitna toppar, så slängde ihop en tofft och klippte. Har ingen jäkla aning om hur ojämnt det är nu. Men det känns som det blev okej. :D Har egentligen lust att klippa av mer, men jag vågar inte. Tänk om det blit kort!! haha


Just becaus im hot @ this pixx.. ♥


Te,Te-o Affe

Yepp! Idag är det bara jag och grabbarna som gäller, mysigt! Dom är bäst, trots att Teo skriker som fan!

 

 


......


Snyggt juh!


NO FUN!

Tanken med det här inlägget var egentligen att jag skulle säg att jag tycker det är så himla mysigt med regn, allt det gråa och kylan... Fina biler va. :)Som sagt... Det var jätte mysigt att stå och lyssna på regnet, till det blev så här. DET REGNADE IN I LÄGENETEN!!! Jag märkte att Alfons reagerade på något i hallen.. Massa vatten som rann ut från garderoben.  Hela golvet i garderoben var överfull med vatten och halva hallgolvet. Så det var bara att riva ut ALLT som fanns där inne och börja torka.Färdig bakadt!

Det tog ju inga tider att baka, jag gjorde pitabröd eftersom det inte krävdes så många ingredienser... Det ända jag behövde köpa hem var ett pkt jäst som kostade sådär 1.50. HAHAFörst gjode jag lite plats på diskbänken så ja kunde lägga upp den feta skärbrädan och börja blanda allt.Sen var det bara att börja blanda, mjöla och knåda. :) Härligt! När det var klart så skulle bullarna bara kavlas och in i ugnen 2 - 3 minuter.Och så blev dom såhär fina! Det kändes riktigt mysigt att stå och baka idag, jag borde börja göra det oftare för det är något jag verkligen trivs med att göra! Man kanske skulle söka praktik på ett riktigt bageri ändå? Älskar ju när man kände doften av nybakta limpor på väg till skolan på hösten när jag gick på mellanstadiet. Mys mys! Det var inte igår det. :P

1.11

.... Jag ger mig in i dimman nu. God natt allesammans!


Usch Usch Usch UschUsch UschUsch Usch


tjoflöjten
Laundry tub!

Det där med tvätt-tider när man bor i hyresrättet är rätt så värdelöst. Tur att man har badkar då!
Kul är det att stå och trampa på kläderna också. :D

bored&tired

Leker med lite bilder.. Uttråkad och trött.. Katterna ger en inte mkt sömn eftersom som sover på dagarna och leker på nätterna. suck. Så vad gör man? Jo ja ska leka mer mer kameran. ;)


imittknä

Här sitter jag med katterna och myser. Teo blev svartis på Affe som redan var hos mig så han hoppade upp och stångade lite på Affe först sen la han sig såhär nära. Myyyys!

 

Inners inne gillar dom nog varandra lite iaf. ;) Mina små buspojkar!♥

RSS 2.0