ZzzzZzzzz

VI kör en slappar dag! Härligt. Katterna börjar också varvaner efter att ha vart vakna sen innan 5, äntligen! Hoppas dom blir klara här snart också så ja kan lägga mig en stund igen..

 


Ny kategori!

Jag har lagt till en ny kategori i bloggen som jag valt att döpa till Jag Önskar ist för att döpa den till Dagens vill ha eller liknande som jag sett i många andra bloggar... Så här kommer jag lägga in saker jag önskar, prylar, kläder, allmänt som fred på jorden, eller liknande. :)

lek!

Lekte lite med kameran.. Det är inte ofta man tar RIKTIGA ego bilder längre....
Men när man gör det kan de bli såhär typ.. :D

Kul fynd! :D

Absolut en av dom bästa spelningarna jag varit på, kul att man stod längstfram också! Från deras håll såg det ju ut sådär men från mitt håll........

 

Så här! :D Najs som attan, fan vad jag vill se dom igen! Får se hur det blir utan Portnoy som tummis nu bara.. Får hoppas dom hittar en som är minst lika duktig. Lite svårt att slå kanske, men får hålla tummarna!

 

 


Fredag fredag fredag! :)Mysig bild va? Tagen för jag vet inte riktigt hur länge sen, Björklundsgatan-tiden iaf. Affe är mys ibland. Nu ska ja fortsätta dricka mitt te medans det är lite lugnt, sen får vi se hur lång tid det för för dom att bli klara.. Hoppas det stämmer, men det lät som dom pratade om att lägge in klickgolv ist för att ha den fula skiten som är nu.. Bara för det så blir det säkert inte så, men jag håller tummarna! :D Uppdaterar sen..


bilder

Jag lekte med lite bilder i brist på annat... Fint?
ZzzzZZZzzzzzz

Ja, jag lägger mig tidigt ikväll. Det finns verkligen INGET INGET INGET att göra.
Tråk Fredag! GOD NATT!!!!


.......

Nu ska jag bada. MYYYYYS!


Spindelhatare varnas!!

Fotade mitt nya husdjur igår btw... Fast jag håller det utanför lägenheten!!!!
Andra bilden blev riktigt bra tycker jag. :D :D :D
Egenkär?! VADÅ DÅ!!

Jag råkade bara känna mig extra snygg i morse, så kameran älskar mig idag! :D
Nice talking to ya!♥

Heyy! Kom precis hem från några trevliga timmar med Tesa, vi sprang fram och tillbaka på stan, snackade och till sist hamnade vi i stadsparken och bara pratade och pratade.. Riktigt trevligt! Vi hade troligtvis kunnat prata i många timmar till, men plikten kallar och annat man måste göra tyvärr.


FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDAY!RSS 2.0